Beretta 96

31.05.2011 12:41

Od roku 1985, kedy armáda vybrala M9 Beretta - inak známy ako Beretta 92F - pištole ako nový povinnosť zbraň, celoštátnej polície agentúry pozrel na pištoľ ako možnosť oslobodenia od cla pre použitie. Pretože v tej dobe som žil a pracoval v kraji Princea Georgea, Maryland - kde sú umiestnené Accokeek a Beretta v USA továreň - Sledoval som agentúr všade okolo mňa prepnite sa do 92F v 9 mm. O niekoľko rokov neskôr, kedy .40 S & W stal sa populárny, a to vďaka Clinton Gun Ban, ktorá obmedzila "veľkokapacitné" časopisy vyrobené po určitý dátum, Beretta ponúkol veľa agentúr možnosť obchodovať sa používa 92F pre nový 96F. Mnohé agentúry sa ponúkajú, a že ešte znášať tieto zbrane dnes. Jeden z agentúr, som zodpovedný za vzdelávanie nesie túto zbraň a ja som mal viac ako môj spravodlivý podiel na skúsenosti s ním o rozsahu a svoju povinnosť púzdra.

Vidieť na obrázku vpravo, Beretta 96F vyzerá, a v skutočnosti je, externe totožný s Beretta 92F alebo "M9." Tento variant kalibru 0,40 vojenskej M9 pištole znížená kapacita zásobníka na jedenásť kôl pre zbrane činných v trestnom konaní, alebo desať za limitovaný civilné časopisov. Čo to znamenalo, bolo, že policajné orgány, ktorí prešli z 92F 96F na zníženie ich in-zbraň celkom 16 až 12, a ich "na páse" celkom (vrátane zbrane zaťaženia) 46 - 34. Zatiaľ čo ja nie som jeden argumentovať hodnotu osamelé strely, ak som diskutovaniu sedem nábojov, alebo ôsmich raný zásobník, myslím, že zníženie 12 kôl alebo približne 25% dôstojníka munície zaťaženia, je značná.

Aby toho nebolo málo, Beretta 96S zažil niekoľko nedostatkov, ktoré siahajú dôstojníci mali len ťažko vysvetľuje. Jedna agentúra v mojom okolí mali malý počet porúch (menej ako 10 z viac ako 10.000 nábojov), že oni proste nemohli vysvetliť. Boli schopní identifikovať zlyhania v dôsledku mechanického zlyhania, strelec chyba, časopis poškodenie alebo poškodené munície. Dokonca ako nevýznamný, ako to číslo bolo, rozsah pána a jeho zamestnanci sa zhodli, že oni neboli pohodlné chytanie zbrane sa z neznámych dôvodov na závadu. Oni nemali, že problém s 9mm Beretta 92F model, a oni neboli pripravení vziať na proste, aby mohli prejsť na 0.40.

Zatiaľ čo niektoré agentúry prešiel na .40, dôstojníci sa sťažovali vzdávam kole počítať. Ak chcete tento problém vyriešiť, niektoré agentúry vydal tretiny náhradné časopisu, zatiaľ čo iné oprávnené osoby na kúpu a niesť jedného na vlastné náklady. Dodal, že 11 mag koleso znamenalo, že dôstojníci boli len zažívajú jedno kolo zníženie celkovej záťaže, zatiaľ čo oni prešli od 9 mm do 0,40.

Takže tam sme boli s výkonom policajnej agentúry (niektoré z nich) Beretta 96F: double-action/single-action pištoľ s vonkajšími rozmermi zhodné s 92F - rovnakú výšku, šírku, dĺžku, polomer pohľad, otvorené horné snímku, atď . Bezpečnostné páčka vypustenia kohúta zbrane, rovnako ako 92F. No, rovnako ako s 92F, boli vykonané ďalšie varianty 96F:

  • 96D dvojitý-akcie len model, ktorý bol populárny na jednom mieste v mojom domovskom štáte Maryland. Mnohé agentúry stále niesť to.
  • 96g, na ktorých bezpečnostná páka nie je: je to len vypúšťaním kohútika a pružiny späť až do palebnej pozície, že je na strhnutie a uvoľnenie strelec. (Aj odkazoval na toto ako 96Sig).
Späť